Aankoop
makelaar

Heb je je droomhuis gevonden? Of ben je misschien nog op zoek maar weet je al hoe jouw droomhuis eruit moet zien? In beide gevallen is het slim om een aankoopmakelaar in te schakelen. Pinedo Makelaardij behoedt je voor emotionele beslissingen en zorgt ervoor dat je tijdens het kopen van een woning met beide benen op de grond blijft staan.

De kosten van een aankoopmakelaar bij het kopen van een woning

Als je een woning wilt kopen in Alkmaar of een andere plaats in Noord-Holland, betaal je ons een vast bedrag van € 2250,- incl. 21% btw * + 10% (incl. 21% btw) van het verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijk lagere aankoopprijs.

Zo hebben we een gezamenlijk belang om het verschil tussen de vraagprijs en aankoopprijs zo groot mogelijk te maken. Je bespaart altijd geld en profiteert van professionele aankoopbegeleiding bij het kopen van je woning!

Onze aankoopbegeleiding bij het kopen van een woning bestaat uit:

*Dit basistarief is gebaseerd op begeleiding bij 3 biedingen. Mochten we er onverhoopt niet in slagen om binnen 3 keer bieden een woning voor je aan te kopen, maar wil je wel van onze dienstverlening gebruik blijven maken, zijn wij genoodzaakt ons tarief aan te passen naar 1% incl. 21% btw van de aankoopsom.

In de media

Hypotheekadvies via Pinedo Makelaardij

We werken samen met een onafhankelijke hypotheekadviseur, Loeischerphypotheken, gevestigd in hetzelfde kantoorpand als Pinedo Makelaardij. Zo schakel je snel van het kopen van een woning naar de benodigde financiering tegen de allerbeste condities. Heb je al een offerte liggen? Dan gaan zij graag de uitdaging aan om je een nóg scherpere offerte aan te bieden.