Nieuwbouw

Heb jij interesse in een nieuwbouwwoning? Of ben je een projectontwikkelaar en zoek je een makelaar voor het vermarkten van jouw nieuwbouwproject? Pinedo Makelaardij staat voor je klaar!

Project Dorpsstraat

4 appartementen
Dit fantastische pand is gevestigd in het centrum van Obdam met alle voorzieningen op loopafstand bereikbaar. Zoals de Albert Heijn, bakker, kapper, NS- station en overige voorzieningen. Daarnaast zijn steden zoals o.a. Alkmaar, Heerhugowaard en Hoorn met de auto goed te bereiken (max 20 minuten met de auto).
Verhuurd

Spoorzicht 1 t/m 4

Als je op zoek bent naar een nieuwbouwwoning in optimale staat van onderhoud en met een toekomstbestendig karakter, dan is dit je kans. Tussen de Noord-Hollandse dorpen Warmenhuizen en Schoorl worden in het nieuwbouwproject Parc La Dune namelijk een aantal nieuwe huizen opgeleverd, waaronder deze prachtige twee-onder-een-kap woningen aan het Spoorzicht.
Verhuurd

Spoorzicht 5 t/m 6

Als je op zoek bent naar een nieuwbouwwoning in optimale staat van onderhoud en met een toekomstbestendig karakter, dan is dit je kans. Tussen de Noord-Hollandse dorpen Warmenhuizen en Schoorl worden in het nieuwbouwproject Parc La Dune namelijk een aantal nieuwe huizen opgeleverd, waaronder deze prachtige vrijstaande woning aan het Spoorzicht
Verhuurd