Vastgoedmanagement en
beheer

Bij Pinedo Makelaardij kun je het beheer van je woning(en) volledig uit handen geven. Dit wordt ook wel ‘vastgoedmanagement’ of ‘vastgoedbeheer’ genoemd. Pinedo Makelaardij verzorgt het vastgoedmanagement en beheer in Alkmaar en andere plaatsen voor particulieren, beleggers, woningbouwverenigingen en stichtingen. Maar ook in Zuid-Holland, Utrecht, Overijsel en Brabant kan Pinedo Makelaardij je uitstekend van dienst zijn op dit gebied. Pinedo Makelaardij is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste vastgoedbeheerders in de omgeving en biedt alle verhuurders middels een online portaal 24/7 digitaal toegang tot alle objecten en informatie welke van uw objecten beschikbaar zijn.

Beheer via Pinedo Makelaardij

Als je het beheer van je woning of bedrijfspand wilt uitbesteden, besef dan goed dat je na de verhuur niet helemaal achterover kunt leunen. Het echte werk begint pas als de verhuur van start gaat. Jij bent dan het eerste aanspreekpunt voor je huurder, en je zult mogelijk klachten moeten oplossen, gebreken verhelpen of te maken krijgen met huurachterstanden. Bij eventuele conflicten geniet je huurder bovendien van vergaande wettelijke bescherming. Kortom, de verhuur van je woning kan een flinke last worden, zeker als je niet volledig op de hoogte bent van de wetgeving of als je in het buitenland verblijft. Pinedo Makelaardij neemt je die lasten graag uit handen door het beheer van je woning of bedrijfspand over te nemen.

Wij vormen de formele scheiding tussen verhuurder en huurder. Bovendien verzorgen wij onder andere de maandelijkse facturatie, de jaarlijkse huurverhoging, inspecties, bewaking van de contracttermijnen en sturen bij gebreken technische dienst langs (onze eigen monteur of indien gewenst jouw eigen monteur). Verhuren wordt pas echt zorgeloos als je kiest voor het beheerpakket van Pinedo Makelaardij.

Je beheerzaken online inzichtelijk in het 'verhuurdersportaal'

In ons verhuurdersportaal zijn al je verhuur- en beheerzaken inzichtelijk. In dit online portaal heb je onder andere inzage in het contract, inspecties van je pand en de communicatie tussen je huurder en Pinedo Makelaardij. Onze rapportages geven je bovendien extra inzicht in de financiële situatie van je vastgoedportefeuille. Ook je huurder krijgt een eigen omgeving in het online portaal. Naast hun huurgegevens vinden zij hier onder andere de mogelijkheid om onderhoudsmeldingen in te dienen. Ons team verwerkt deze dagelijks, terwijl de huurder én jij de status via het portaal kunnen volgen.

Zorgeloos verhuren met de beheerpakketten van Pinedo

Onze volledige ontzorging heeft ervoor gezorgd dat wij dé beheerexpert voor verhuurders zijn geworden in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Overijsel en Brabant. We beheren niet alleen panden van particulieren en bedrijven, maar ook van woningcorporaties, zorginstellingen en overheden. Wil je ook zorgeloos verhuren? Kies dan voor het verhuur- en beheerpakket van Pinedo Makelaardij. Als je pand al verhuurd is, kun je ook kiezen voor een los beheerpakket. Voor verhuurbegeleiding van bedrijfspanden gelden andere tarieven en condities. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Het verhuren van je woning is een vak apart

Wanneer je je woning wilt verhuren, krijg je te maken met verantwoordelijkheid, wet- en regelgeving en onvoorziene situaties. Pinedo Makelaardij neemt het beheer of een deel daarvan uit handen. Met Pinedo Makelaardij als tussenpersoon pak je het verhuren professioneel aan. We creëren een zakelijke verstandshouding tussen jou als verhuurder en de huurder. Dit zorgt voor afstand en de juiste scheiding van belangen. Zo hoef je er niet naar om te kijken en weet je zeker dat alles goed geregeld is, voor jezelf én voor je huurders.

In de media

Pinedo Makelaardij regelt:

Algemeen beheer

Administratief beheer

Technisch beheer