Beleggen in
vastgoed

Geld verdienen met huuropbrengst én waardestijging

Eigenaar worden van een huis, een aantal woningen of bedrijfspand(en) en vervolgens verhuren kan erg lucratief zijn. In deze tijd waarin het niet meer loont om geld op de bank te hebben staan en beleggen op de beurs altijd risicovol is, kan je geld beter geïnvesteerd worden.

Introductiegesprek

Heb je interesse, dan nodigen wij je uit voor een introductiegesprek. Hierin bespreken we je wensen en geven we je advies over waarin je het beste kunt investeren. Hierbij staat de verhuurbaarheid centraal en selecteren we de best verhuurbare objecten. Daarbij houden we ook rekening met het onderhoud op lange en korte termijn en zetten wij in op een rendement van minimaal 4% of hoger.

In de media

Jouw aanspreekpunt bij zowel aankoop als verhuur

De aankoopservice van Pinedo Makelaardij is gespecialiseerd in het aankopen van objecten als rendabele investering. We beoordelen allereerst of het beoogde object rendabel is middels een speciale rendementsberekening. Door onze jarenlange ervaring op de huizenmarkt in Alkmaar en overige plaatsen in Noord-Holland weten we precies welke objecten je het beste rendement opleveren in de toekomst. En wanneer je dat object wilt verhuren, dan kunnen wij het beheer of een deel daarvan uit handen nemen. Zo heb je er geen omkijken naar en weet je zeker dat alles goed geregeld is, voor zowel verhuurder als huurder.

Interesse in beleggen in vastgoed?

Wil je meer informatie over het beleggen in vastgoed of direct een afspraak maken voor een introductiegesprek? Neem dan contact met ons op.