Wielingenweg 344, Alkmaar

€995/per maand
  • Omschrijving
  • Details

Omschrijving

Bijgewerkt op 8 mei, 2019 om 13:26

Nieuwe huurwoning! Speels ingedeeld 4 kamer split-level appartement met een zonnig dakterras en balkon! Gelegen nabij winkelcentrum De Mare en op enkele fietsminuten afstand van park de Rekerhout met o.a. kinderboerderij en openbare tennisbanen. 

Indeling:
Begane grond:
Belbord, brievenbussen, afgesloten entree, trapopgang.

Indeling maisonnette gelegen op de 2e verdieping:
1e woonlaag:

Ruime entree met trapopgang, toiletruimte voorzien van een fonteintje, woonkamer opgedeeld in twee niveaus. Aan de straatzijde ligt het woongedeelte (4,65 x 4,8 meter). Vanuit de woonkamer. Enkele treetjes hoger vindt u het eetgedeelte (3,69 x 2,25 meter). De vloeren zijn afgewerkt met laminaat. Open keukenruimte (2,25 x 3,25 meter) met een nette witte keuken in parallelopstelling voorzien van wasmachine, koelkast en de vaatwasser. Vaste kast met CV-ketelopstelling. Toegang tot het balkon aan de achterzijde. Ruime slaapkamer (3,5 x 3,4 meter), die is gesitueerd aan de achterzijde van dit appartement.

2e woonlaag:
Dakterras (circa 4,75 x 2,3 meter) op het zuidwesten. Overloop, slaapkamer 2 (3,8 x 3,73 meter). Nog een trappetje hoger de badkamer v.v. douche en wastafel. 3e slaapkamer onder schuine kap.
In het souterrain vindt u een grote berging (circa 5 x 3 meter) die bij deze maisonnette hoort.

Huurprijs
€ 995,- excl. g,w,e en gemeentelijke heffingen

Aanvaarding
Per direct

Bijzonderheden
– Borg 1 maand huur
– Inzage inkomensgegevens
– Minimale huurperiode 12 maanden
– Huisdieren zijn niet toegestaan
– Roken niet toegestaan
– Deels gemeubileerd

Indien u in aanmerking wilt komen voor deze woning, willen wij u vragen zich vooraf geheel kosteloos in te schrijven bij ons op de website, www.pinedo.nl/inschrijven, zodat wij aan uw profiel kunnen zien of u in aanmerking komt voor de woning. Tevens blijft u zo op de hoogte van ons nieuwste aanbod. Wij ontvangen graag een e-mail zodra u de inschrijving heeft voltooid.

Detail

Bijgewerkt op 8 mei, 2019 om 13:26

  • Prijs: €995/per maand
  • Kamers: 4

Kenmerken

Pinedo
CONTACTEER MAKELAAR
Pinedo

Laat uw reactie achter voor meer informatie over deze woning.

Woning

Interesse in deze woning?