Westerpark 104, Schagen

€925/per maand
  • Omschrijving
  • Details

Omschrijving

Bijgewerkt op 18 juni, 2021 om 12:26

Indien u in aanmerking wilt komen voor deze woning, willen wij u vragen zich vooraf geheel kosteloos in te schrijven bij ons op de website, www.pinedo.nl/inschrijven, zodat wij aan uw profiel kunnen zien of u in aanmerking komt voor de woning. Tevens blijft u zo op de hoogte van ons nieuwste aanbod. Wij ontvangen graag een e-mail zodra u de inschrijving heeft voltooid.

Royaal 3 kamer maisonnette gelegen in het appartementencomplex “Westerpark” met zonnig balkon op het Zuiden. Het appartement is gelegen op de eerste en tweede verdieping van het complex en heeft een berging op de begane grond. Het centrum van Schagen is op loopafstand en er zijn voldoende parkeermogelijkheden voor de deur. Het appartement is voorzien van vloerverwarming, heeft twee ruime slaapkamers en een open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Indeling:
Centrale entree en trappenhuis.

Eerste verdieping:
Via de entree komt u in de hal, meterkast, royale bergkast met aansluiting voor de wasmachine/droger en de op deze etage de eerste slaapkamer.

Tweede verdieping:
Middels een vaste trap te bereiken, op de overloop bevindt zich een inbouwkast voorzien van de unit voor de vloerverwarming, de badkamer, een ruime bergkast en separaat toilet. Woonkamer met open keuken en openslaande deuren naar het balkon en de tweede slaapkamer aan de achterzijde.

Huurprijs:
€ 925,- excl. g,w,e en gemeentelijke heffingen
€ 25,- servicekosten (verlichting en schoonmaak gemeenschappelijke ruimtes, stoffering)

Totale huurprijs: €950,- excl. g,w,e en gemeentelijke heffingen.

Aanvaarding:
Per direct

Bijzonderheden:
– Inzage inkomensgegevens
– Niet roken
– Geen huisdieren
– 1 maand borg
– Energielabel B

Detail

Bijgewerkt op 18 juni, 2021 om 12:26

  • Prijs: €925/per maand
  • Woonoppervlakte: 79 m²
  • Kamers: 3
  • Bouwjaar: 2002