Voormeer 188, Alkmaar

€495.000/k.k.
  • Omschrijving
  • Details

Omschrijving

Bijgewerkt op 23 oktober, 2018 om 14:21

Grenzend aan de binnenstad ligt het prachtige gebouw ‘de Havenmeester’. Onderscheidend qua architectuur en met voldoende parkeergelegenheid in de parkeergarage. Bij de restaurants op de begane grond kunt u heerlijk eten of met een glas wijn aan het water van de zon genieten. In dit appartementencomplex ligt, op de zesde verdieping, een prachtig penthouse van ca. 130m2. Met drie slaapkamers, een royale living, een design keuken en een weergaloos uitzicht echt een locatie om te bekijken en te beleven! Prettige bijkomstigheid is de ligging op de zuidwest kant, waardoor u kunt genieten van de middag- en avondzon.

Indeling:
Souterrain:
In de parkeergarage zijn twee parkeerplaatsen, behorende bij het appartement. De parkeergarage is niet toegankelijk voor buitenstaanders, waardoor veiligheid gewaarborgd is.

Begane grond:
Gezamenlijke entree/hal met trappenhuis, liftinstallatie en een privéberging, ideaal voor uw fiets of als handige bergruimte.

6e verdieping:
Entree/hal met meterkast, toiletruimte, praktische was-/bergruimte en toegang tot alle vertrekken van het penthouse.

Aan de linkerzijde is de fraaie living met open keuken (ca. 60m2). Door de hoekligging en de talrijke raampartijen heeft u naast veel lichtinval een prachtig uitzicht over de historische binnenstad van Alkmaar. De keuken is een ware eye-catcher. Prachtig design, hoogwaardig materiaalgebruik en uiteraard voorzien van alle wenselijke inbouwapparatuur.

Het appartement heeft drie slaapkamers, waarvan één goed te gebruiken is als werkkamer c.q. dressingroom. De badkamer heeft een tijdloze lichte wandtegel en is voorzien van ligbad, een separate douche en een wastafel. De badkamer is zowel vanuit de slaapkamer als via de hal te bereiken.

Het appartementencomplex heeft de beschikking over fraaie gezamenlijke daktuin, gelegen op de 6e verdieping. Het penthouse heeft de beschikking over een Frans balkon met een prachtig uitzicht.

De wijk Schelphoek is aangesloten op het verwarmingsnet van de HVC -energiecentrale. In plaats van met gas wordt het complex verwarmd met restwarmte: warmte die vrijkomt bij de verbranding van de huisvuilcentrale.

Parkeren:
2 verplicht bij te kopen parkeerplaatsen welke voor € 27.500,- k.k. per parkeerplaats worden aangeboden.

Totale vraagprijs inclusief de 2 parkeerplaatsen:
€ 550.000,- k.k.

Bijzonderheden:
• Luxe afwerking op alle niveau’s
• Separate berging op de begane grond;
• Financieel gezonde VVE
• Servicekosten € 190,71 per maand inclusief opstalverzekering, glasverzekering, onderhoud en verlichting algemene ruimtes.

Detail

Bijgewerkt op 23 oktober, 2018 om 14:21

  • Prijs: €495.000/k.k.
  • Woonoppervlakte: 129 m²
  • Kamers: 4
  • Bouwjaar: 2011