Verdronkenoord 107b, Alkmaar

Vraagprijs€182.500/k.k.
 • Omschrijving
 • Details

Omschrijving

Bijgewerkt op 11 februari, 2019 om 14:51

Hartje centrum, altijd wat te doen en te beleven, wat wil je nog meer?
Het ideale appartement voor de starter, de druktezoeker of de belegger die wat fraais wil verhuren!

Bij binnenkomst in de woonkamer, valt direct de hoeveelheid lichtinval op! Dit komt door de grote ramen die hier aanwezig zijn. Vanuit hier heb je prachtig uitzicht over de gezelligste gracht van Alkmaar, het Verdronkenoord. Gezellig in de zomer genieten van langsvarende bootjes en winkelend publiek.

De slaapkamer is praktisch ingedeeld, waardoor er geen ruimte verloren gaat. Door het grote raam is het hier lekker licht en heb je ook fraai uitzicht! Ook hier kijk je uit over de gezellige gracht.

Vanuit je eigen woon- en slaapkamer, geniet je hier van al het moois dat Alkmaar te bieden heeft. Je kijkt uit over een van de mooiste grachten van Alkmaar, het Verdronkenoord. Gezellig met je raam open genieten van de zon, een goed glas wijn en winkelend publiek! Meer heb je toch niet nodig?

Het pand ziet er vanaf de buitenkant uit als een echt, authentiek grachtenpand! Hierdoor heb je direct de charme in de woning zelf die bij dit pand hoort. Sfeervol en gezelligheid! Op zolder van het gebouw beschik je nog over een box en ook is er nog een gezamenlijke fietsenberging aanwezig. Op deze manier heb je voldoende opbergruimte tot je beschikking. De servicekosten bedragen € 215,- per maand, maar daar zit een voorschot in van €110,- op de stookkosten.

Dit appartement is gelegen op een echte A locatie! Deze ligt namelijk in het hart van de binnenstad, waardoor alle voorzieningen en vooral uitgaansgelegenheden voor je deur aanwezig zijn. Lekker winkelen met vriendinnen of de kroeg in met je vrienden, om daarna snel weer thuis te zijn en nog gezellig wat te eten.. Zie jij het al voor je?

Detail

Bijgewerkt op 11 februari, 2019 om 14:51

 • Prijs: €182.500/k.k.
 • Kamers: 2

Kenmerken

  Badkamer

  Pinedo
  CONTACTEER MAKELAAR
  Pinedo

  Laat uw reactie achter voor meer informatie over deze woning.

  Woning

  Interesse in deze woning?