Tingietersweg 137, Haarlem

€1.250/per maand
  • Omschrijving
  • Details

Omschrijving

Bijgewerkt op 21 augustus, 2020 om 15:34

Multifunctionele bedrijfs/kantoorruimte (ca. 182 m²). Gelegen op de 3e verdieping van een bedrijfsverzamelgebouw op bedrijventerrein de Waarderpolder te Haarlem. Dit gebied is aan de oostzijde van Haarlem gesitueerd en wordt onder meer ontsloten door de Oudeweg. Deze weg sluit nabij het N.S.-station Haarlem-Spaarwoude aan op de A-200 (Haarlem / Halfweg / Amsterdam-Sloterdijk) en anderzijds, via de Prinsenbrug over het Spaarne, is het centrum van Haarlem bereikbaar.

Indeling:
Begane grond:
Gemeenschappelijke entree met trapogang, belportaal en lift

3e verdieping:
Entree, kantoorruimte met pantry, dubbel toilet (dames/heren). Veel lichtinval door vele raampartijen. Balkon met uitzicht over het Spaarne.

Bouwkundige gegevens
Bedrijfsruimte : Circa 182 m2 BVO
Bouwjaar : 2009
Fundering : Onderheid
Gevels : Metselwerk in combinatie met gevelbeplating
Kapconstructie : Plat dak
Installaties/oplevering : Alarm (ter overname) sanitair (2 toiletten), pantry, systeemplafond. De op maat gemaakte raambekleding is ter overname

Huurprijs
€ 1.250,- per maand exclusief BTW

€ 190,- per maand (gas, elektriciteit en water openbare ruimtes, onderhoudscontract lift, schoonmaak gemeenschappelijke ruimtes, glasbewassing)

Aanvaarding
1 juli 2020

Indexering
Jaarlijks per 1 juli

Zekerheidsstelling
3 maanden huur excl. BTW.

Huurtermijn
In overleg

Voorbehoud
Goedkeuring en gunning eigenaar.

Parkeren
Gemeenschappelijk parkeerterrein

Bereikbaarheid
Het object is gelegen op bedrijvengebied de Waarderpolder te Haarlem met zicht op het Spaarne

Voorwaarden
Alle door Pinedo Makelaardij en verhuurder verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een voorstel. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. Een kandidaat huurder heeft een eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Meer informatie
Wij nodigen u van harte uit voor een bezichtiging en voor overige vragen kunt u Pinedo Makelaardij bereiken op het volgende telefoonnummer 072-5122129 email [email protected]

Detail

Bijgewerkt op 21 augustus, 2020 om 15:34

  • Prijs: €1.250/per maand
  • Woonoppervlakte: 182 m²
  • Kamers: 1
  • Bouwjaar: 2009

Kenmerken