Terborchlaan 147, Alkmaar

€860/per maand
  • Omschrijving
  • Details

Omschrijving

Bijgewerkt op 1 februari, 2019 om 09:53

Nieuw in de verhuur: 3-kamerappartement met dubbele berging in de onderbouw! Het appartement ligt op korte loopafstand van het vernieuwde winkelcentrum ‘De Hoef’. Rondom het appartementengebouw is er genoeg gratis parkeergelegenheid en verder er goede aansluiting op de uitvalswegen.

Begane grond:
Centrale entree, bel- intercom installatie, brievenbus en trapopgang. De berging bevindt zich in de onderbouw half boven het maaiveld. Het betreft hier een dubbele berging (ca. 25 m²) met veel opslagruimte.

Tweede verdieping:
Hal met meterkast. Vanuit de hal zijn een tweetal slaapkamers te bereiken die zijn gelegen aan de rustige groenzijde van het appartementencomplex. De keuken is gelegen aan straatzijde, via de keuken is de badkamer te bereiken die is v.v. een douche en een wastafelmeubel. De lichte doorzon woonkamer geeft toegang tot het balkon die is gelegen op het zuiden.

Huurprijs:
€ 860,- excl. g,w,e en gemeentelijke heffingen
€ 100,- servicekosten inclusief voorschot blokverwarming, schoonhouden en verlichting gemeenschappelijke ruimtes, glasverzekering, laminaatvloer en administratiekosten.

Aanvaarding:
1 februari 2019

Bijzonderheden:
-Inzage inkomensgegevens
-1 maand borg
-Minimale huurperiode 12 maanden
-Geen huisdieren
-Niet roken

Detail

Bijgewerkt op 1 februari, 2019 om 09:53

  • Prijs: €860/per maand
  • Woonoppervlakte: 82 m²
  • Kamers: 3
  • Bouwjaar: 1968

Kenmerken

Pinedo
CONTACTEER MAKELAAR
Pinedo

Laat uw reactie achter voor meer informatie over deze woning.

Woning

Interesse in deze woning?