Pieter Goedkoopweg 38 Haarlem

€150/per maand
  • Omschrijving
  • Details

Omschrijving

Bijgewerkt op 26 mei, 2021 om 15:56

Wij bieden representatieve kantoorruimte aan op industriebedrijventerrein “de Waarderpolder”. Dit is het grootste bedrijvenpark van Zuid-Kennemerland. Het kantoorgedeelte wordt separaat verhuurd. Het pand biedt door de vele raampartijen veel natuurlijk licht inval en heeft parkeerruimte voor de deur.

Locatie en bereikbaarheid:
De Waarderpolder ligt ideaal ten opzichte van de grote steden in de Randstad en Schiphol, heeft goede verbindingen, volop parkeergelegenheid en de gezellige binnenstad ligt op een paar minuten afstand. De Waarderpolder heeft een NS-station en een bus traject en ligt direct bij de A-200 en de A-9. Amsterdam en Schiphol zijn daarom binnen 10 minuten bereikbaar.

Bouwkundige gegevens:
Kantoorruimte : ca. 14.8 m2 BVO
Fundering : Onderheid
Constructie : Staal constructie
Gevels : Metselwerk in combinatie met gevelbeplating
Kapconstructie : Platdak, afgewerkt bitumineuze dakbedekking
Installaties : Alarm, verwarming middels centrale verwarming

Huurprijs:
€ 150,- per maand incl. servicekosten te vermeerderen met BTW

Aanvaarding:
In  overleg

Huurprijs is inclusief:
• Gas, water en elektra;
• Internet;
• Schoonmaak gemeenschappelijke gedeeltes;
• Gebruik gemeenschappelijke ruimtes.

Indexering:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
1 maand huur exl. btw

Huurtermijn:
In overleg

Voorbehoud:
Goedkeuring en gunning eigenaar.

Huurovereenkomst:
Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ).

Bestemming:
Onder voorbehoud goedkeuring gemeente is op deze locatie enkelbestemming gemengd van toepassing. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.

Voorwaarden:
Alle door Pinedo Makelaardij en verhuurder verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een voorstel. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. Een kandidaat huurder heeft een eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Meer informatie:
Wij nodigen u van harte uit voor een bezichtiging en voor overige vragen kunt u Pinedo Makelaardij bereiken op het volgende telefoonnummer 072-5122129 email [email protected]

Detail

Bijgewerkt op 26 mei, 2021 om 15:56

  • Prijs: €150/per maand
  • Woonoppervlakte: 14 m²
  • Kamers: 1
  • Bouwjaar: 1989