Pieter Goedkoopweg 38 1/2, Haarlem

€650/per maand
  • Omschrijving
  • Details

Omschrijving

Bijgewerkt op 6 maart, 2023 om 16:45

Wij bieden hierbij een representatieve kantoorruimte aan op het industriebedrijventerrein “de Waarderpolder”. Dit is het grootste bedrijvenpark van Zuid-Kennemerland. Het kantoorgedeelte wordt separaat verhuurd. Het pand biedt door de vele raampartij veel natuurlijk licht inval en heeft parkeerruimte voor de deur.

Locatie en bereikbaarheid:
De Waarderpolder ligt ideaal ten opzichte van de grote steden in de Randstad en Schiphol, heeft goede verbindingen, volop parkeergelegenheid en de gezellige binnenstad ligt op een paar minuten afstand. De Waarderpolder heeft een NS-station en een bus traject en ligt direct bij de A-200 en de A-9. Amsterdam en Schiphol zijn daarom binnen 10 minuten bereikbaar.

Bouwkundige gegevens:
Kantoorruimte : 30 m2 BVO
Fundering : Onderheid
Constructie : Staal constructie
Gevels : Metselwerk in combinatie met gevelbeplating
Kapconstructie : Platdak, afgewerkt bitumineuze dakbedekking
Installaties : Alarm, verwarming middels centrale verwarming

Totale huurprijs: € 650,00 kale huurprijs per maand (incl. BTW)

Aanvaarding:
1 november 2022

Betaling:
Per (kalender)maand vooruit.

Indexering:
De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd conform CPI reeks Alle Huishoudens (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Overige bijzonderheden:
Huurprijs is exclusief gas, water en licht en gemeentelijke heffingen. Afhankelijk van de bedrijfsvoering van huurder wordt door verhuurder een voorschot servicekosten in rekening gebracht.

Model overeenkomst:
Model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in januari 2015 vastgesteld.

Zekerheidstelling:
Een borgsom ter grootte van één maand huurverplichting inclusief servicekosten, te vermeerderen met BTW.

Huurtermijn:
Contractduur, verlenging en opzegtermijn in overleg.

Overige condities:
Zoals vermeld in de voor de onroerende zaak gebruikelijke huurovereenkomst, volgens het model huurovereenkomst van de Raad van Onroerende Zaken vastgesteld 30-1-2015.

BTW:
De huurprijs is gebaseerd op het feit dat de huurder het gehuurde blijvend gebruikt of blijvend laat gebruiken voor doeleinden waarvoor een volledig of minimaal een in de Wet op de Omzetbelasting 1968 genoemd percentage recht op aftrek van de omzetbelasting op de voet van artikel 15 van de Wet op de Omzetbelasting 1968.

Voorbehoud:
Goedkeuring en gunning eigenaar.

Voorwaarden:
Alle door Pinedo Makelaardij verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een voorstel. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. Een kandidaat huurder heeft een eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Heb je na het lezen van deze informatie interesse? Kom gerust een kijkje nemen!

Detail

Bijgewerkt op 6 maart, 2023 om 16:45

  • Prijs: €650/per maand
  • Woonoppervlakte: 30 m²
  • Kamers: 1
  • Bouwjaar: 1989