Oudegracht 249, Alkmaar

€333/per maand
  • Omschrijving
  • Details

Omschrijving

Bijgewerkt op 6 mei, 2021 om 15:43

Per 1 juni is deze ruime kantoorruimte beschikbaar in het centrum van Alkmaar. Een eigen unit in een bedrijfsverzamelgebouw. De beschikbare ruimte heeft een oppervlakte van 60 m2 en beschikt daarnaast over gedeelde toiletten en keuken. In het pand zitten andere bedrijven gevestigd, waaronder een makelaar, taxateur en architect.

Locatie en bereikbaarheid:
De Oudegracht 249 bevindt zich in het centrum van Alkmaar. Alle voorzieningen zijn op loopafstand te bereiken. Het pand is gelegen in een vergunninghoudergebied, parkeren voor de deur is daarom enkel mogelijk met een vergunning. Het NS-station is op 5 minuten fietsafstand bereikbaar.

Opleveringsniveau:
De ruimte wordt opgeleverd in de huidige staat. De gedeelde keuken wordt de komende maand geheel vernieuwd en geplaatst met quooker. In de gezamenlijke hal worden er nieuwe platen op het plafond geplaatst en het schilderwerk aan de buitenkant wordt gedaan.

Servicekosten:
De servicekosten bestaan uit: huishoudelijke verbruiksartikelen, MIKO koffie afschrijving machine, internet, voorschot gas/water/elektra, schoonmaak algemene ruimtes, rioolheffingen, stadswerk/vuilnis, onderhoudskosten en verzekeringen.

Huurprijs:
€ 333,33 kale huurprijs per maand (excl. BTW)
€ 145,83 servicekosten per maand (incl. BTW)

Aanvaarding:
1 juni 2021

Indexering:
De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd conform CPI reeks Alle Huishoudens (2015 = 100).

Model overeenkomst
Model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in januari 2015 vastgesteld.

Zekerheidstelling
Een borgsom ter grootte van een maand huurverplichting inclusief servicekosten, te vermeerderen met BTW.

Huurtermijn
Contractduur, verlenging en opzegtermijn in overleg.

BTW
De huurprijs is gebaseerd op het feit dat de huurder het gehuurde blijvend gebruikt of blijvend laat gebruiken voor doeleinden waarvoor een volledig of minimaal een in de Wet op de Omzetbelasting 1968 genoemd percentage recht op aftrek van de omzetbelasting op de voet van artikel 15 van de Wet op de Omzetbelasting 1968.

Detail

Bijgewerkt op 6 mei, 2021 om 15:43

  • Prijs: €333/per maand
  • Woonoppervlakte: 60 m²
  • Kamers: 1
  • Bouwjaar: 1968