Middenweg 186 E, Middenbeemster

€900/per maand
  • Omschrijving
  • Details

Omschrijving

Bijgewerkt op 7 april, 2021 om 13:29

Om in aanmerking te komen voor deze huurwoning dient u zich in te schrijven middels het inschrijfformulier. Zodra u interesse heeft getoond in de woning zullen wij u het inschrijfformulier toesturen. Dit inschrijfformulier samen met de daarbij behorende opgevraagde documenten dient u te mailen naar: [email protected].

Wilt u graag kleiner gaan wonen of bent u gewoon op zoek naar een fijne nieuwe huurwoning met parkeerplaats? Per 1 april a.s. is de herontwikkeling van een gedeelte van voormalige VSB bank een feit. Het luxe en nieuwgebouwde appartementencomplex is gedoopt tot “Residentie Schoonoord”.

Door middel van het bijzondere ontwerp en de grote raampartijen heeft u een groot en ruimtelijk gevoel met elk een uniek uitzicht op de omgeving, daarnaast ontvangen de appartementen veel natuurlijk licht. De appartementen worden kant en klaar opgeleverd inclusief keuken, PVC vloer in visgraat gelegd en het schilderwerk is reeds voor u gedaan. De appartementen met twee of drie slaapkamers variëren van 49,1 m2 tot 71,5 m2 en hebben beschikking over een separate berging.

Ligging:
Residentie Schoonoord is gelegen aan de Middenweg 186 A t/m J te Middenbeemster. Al uw dagelijkse benodigdheden zoals diverse supermarkten en winkels zijn op loopafstand. Geniet daarbij van een aanbod van horeca en winkelmogelijkheden in de historische dorpskern. Uitvalswegen zoals de A9 en A7 richting grote steden zijn eenvoudig te bereiken. Daarnaast ligt het complex naast de Zorgcirkel (specialist in ouderenzorg, -behandeling en -revalidatie) waar u eventueel zorg kunt inkopen.

Bijzonderheden:
– Gloednieuw appartement;
– Grote raampartijen;
– Energiezuinig;
– Centraal gelegen;
– Nieuwe PVC vloer;
– Tevens ideaal voor 50-plussers;
– Zonnepanelen;
– Zorgcirkel naast de deur;
– Complex beschikt over een lift;
– Geen huisdieren toegestaan;
– Inclusief parkeerplaats.

Huurprijs:
Kale huurprijs: € 900,00 per maand
Servicekosten: € 65,00 per maand
EPV vergoeding: € 10,00 per maand

Totale huurprijs: € 975,00 per maand excl. g,w,e en gemeentelijke heffingen.

Aanvaarding: 1 april 2021

Bent u geïnteresseerd in dit project? Dan zien wij uw informatieaanvraag graag tegemoet.

Huurvoorwaarden:
– Waarborgsom 2 maanden huur;
– Het contract wordt afgesloten voor een periode van minimaal 12 maanden. Tijdens deze periode kan de huurder de huurovereenkomst niet tussentijds opzeggen. Na deze periode loopt de huurovereenkomst voor onbepaalde tijd door en heeft de huurder een opzegtermijn van een kalendermaand;
– Huurder dient zich te conformeren aan het huishoudelijk reglement.

Detail

Bijgewerkt op 7 april, 2021 om 13:29

  • Prijs: €900/per maand
  • Woonoppervlakte: 49 m²
  • Kamers: 2
  • Bouwjaar: 2021