Limmerhoek 10 en 10A te Alkmaar

Vraagprijs€259.000/k.k.
  • Omschrijving
  • Details

Omschrijving

Bijgewerkt op 19 juni, 2019 om 09:28

LET OP: HET PAND IS UITSLUITEND IN ZIJN GEHEEL TE KOOP

In het begin van één van de hoofdwinkelstraten binnen het kernwinkelgebied van Alkmaar bieden wij dit interessante beleggingsobject te koop aan. Op de begane grond bevindt zich een winkelruimte van 63 m² (BVO) met op de 1e verdieping een appartement van 41,6 m2 woonoppervlakte met dakterras van circa 15m2.  

Locatie en bereikbaarheid
Het object is gesitueerd in het centrum van Alkmaar. In de directe omgeving van gerenommeerde makelaarskantoren, financieel dienstverleners en diverse horeca gelegenheden.

Voorzieningen begane grond
Het object is onder andere voorzien van:
• Afgewerkte vloeren;
• Systeemplafond met geïntegreerde verlichtingsarmaturen;
• Toiletvoorziening;
• Gedeelde meterkast v.v. gas, water en elektra.

Voorzieningen appartement 1e verdieping
• Woonkamer met open keuken v.v. laminaat;
• Eenvoudig keukenblok;
• Badkamer met toilet, douchehoek, wastafel en wasmachine aansluiting;
• Slaapkamer met toegang tot dakterras.

Parkeren
In de directe omgeving van de winkel zijn voldoende betaalde parkeerfaciliteiten aanwezig voor de deur en o.a. in de nabijgelegen Singel garage.

Bestemming
Het vigerende bestemmingsplan betreft “Binnenstad Zuid en Oost”. Op grond van het bestemmingsplan geldt de volgende bestemmingsomschrijving : “Gemengd”.
(detailhandel/kantoor en wonen) U kunt bij de gemeente Alkmaar, afdeling Bouw- en Woningtoezicht, informeren naar de bestemming en naar de mogelijkheden van vestiging.

Bodemgesteldheid
Het is de eigenaar niet bekend dat er sprake is van bodemverontreiniging en er is tevens geen reden om aan te nemen dat er sprake is van bodemverontreiniging.

Huidige huuropbrengst
De huidige huuropbrengst van het winkelruimte en appartement bedraagt 16.140,= per jaar, excl. gas/water/elektra. Het object wordt zonder huurders opgeleverd.

Vraagprijs

€ 259.000,= k.k.

Kosten koper
De koop is kosten koper. Dat wil zeggen dat de verschuldigde overdrachtsbelasting (deels 6% over de koopsom vanwege het bedrijfspand en deels 2% over de koopsom vanwege de woning) en notariskosten in rekening gebracht worden bij de koper.

Aanvaarding
Kan spoedig

Zekerheidstelling 
De borgstelling bedraagt 10 % van de koopsom. Deze borgstelling dient als zekerheid en dient door koper voor de in de koopakte genoemde datum te zijn afgegeven in de vorm van een aanbetaling/waarborgsom of een bankgarantie.

Voorwaarden
Alle door Pinedo Makelaardij en de verkoper verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod.

Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Verkoper stelt uitdrukkelijk dat een koopovereenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken (koopsom) maar ook over de details (zoals oplevering etc.) overeenstemming is bereikt.

Detail

Bijgewerkt op 19 juni, 2019 om 09:28

  • Prijs: €259.000/k.k.
  • Woonoppervlakte: 41 m²
  • Kamers: 2

Kenmerken