Kieft 10, Sint Pancras

Vraagprijs€1.200.000/k.k.
  • Omschrijving
  • Details

Omschrijving

Bijgewerkt op 23 oktober, 2018 om 14:35

Nu te koop op één van de nog weinig, landelijk gelegen plekjes in Sint Pancras. Deze unieke villa is destijds in piramide vorm gebouwd als energiearm en milieuvriendelijke woning.  De woning heeft de beschikking over een ruime kelder, meerdere verdiepingen, royale living met openhaard,  luxe keuken en zwembad. Dit unieke project is volledig uitgevoerd met een glazen dak, welke tevens is voorzien van zonnepanelen en vele andere technische snufjes. Let op! Het geheel beschikt over achterstallig onderhoud en dient gemoderniseerd te worden. Het perceel zou zich tevens lenen om opnieuw ontwikkeld te worden.

Begane grond:
Entree, meterkast, alarm installatie en toegang naar zowel het woonverblijf, 1e etage en middels vaste trap te bereiken kelder.

Hal met toegang tot toilet,  1e slaapkamer met badkamer voorzien van 4-persoonswhirlpool, dubbele wastafel, bidet, 2de toilet, woonkamer met intercom, openhaard, zitkuil, meerdere openslaande schuifdeuren naar de diverse terrassen en het zwembad. Royale eetkeuken met koelkast, vaatwasser, stoomoven, oven, ingebouwde frituur, combi magnetron, 3 wastafels, dubbele keramische kookplaten en twee afzuigkappen. Middels de keuken is tevens de bijkeuken te bereiken. De gehele begane grond is voor zien van marmer, muziekinstallatie en vloerverwarming.

Eerste verdieping:
Thans ingericht als kantoor met keukenblok, intercom, kastenwand en toiletvoorziening, echter voor verschillende doeleinde geschikt, waaronder meerdere slaapkamers. De gehele verdieping is voorzien van een marmeren vloer met vloerverwarming.

Tweede verdieping:
Zolder etage met warmteterugwininstallatie en adiabatische koeling.

Kelder:
Middels vaste trap te bereiken kelder welke thans is ingericht als feestruimte met professionele bar, muziekinstallatie, separate wijnkelder, wasruimte, extra bergruimte, technische ruimte, tweede badkamer met douche, 3de toilet, infrarood sauna en relax ruimte. De gehele kelder etage is voorzien van een granieten vloer met vloerverwarming. Middels de kelder is tevens een opgang naar het buiten gelegen zwembad.

Buiten:
Royale tuin rondom met diverse terrassen, vijverpartij en verwarmd zwembad.

Vraagprijs:
€ 1.200.000,- k.k.

Aanvaarding:
In overleg

Let op:  voor de inhoud berekening is geen NEN-meting uitgevoerd, deze is gebaseerd op een schatting. Aan deze inhoudelijke informatie worden geen rechten ontleend.

Detail

Bijgewerkt op 23 oktober, 2018 om 14:35

  • Prijs: €1.200.000/k.k.
  • Woonoppervlakte: 275 m²
  • Perceeloppervlakte: 3025
  • Kamers: 5
  • Bouwjaar: 1989