Kastanjelaan 9D, Bergen

Bieden vanaf€550.000/k.k.
  • Omschrijving
  • Details

Omschrijving

Bijgewerkt op 23 oktober, 2018 om 14:23

Een zeer hoogwaardig en luxe afgewerkt 3-kamerhoekappartement van bijna 100 m2, gelegen op de 1e verdieping, onderdeel van een op A-lokatie gesitueerd en tot in detail verbouwd en vernieuwd karakteristiek geheel van totaal slechts 5 appartementen allen in topconditie!

Het appartement dat wij u mogen aanbieden beschikt over veel buitenruimte, vanuit de woonkamer is er middels grote openslaande deuren toegang tot een balkon van 10 m2 op het Zuiden. Vanuit de luxe woonkeuken heeft u de beschikking over een 2e balkon van eveneens 10 m2, ook op het Zuiden! Tot slot is er vanuit 1 van beide slaapkamers een 3e balkon gericht op de Guurtjeslaan met een omloop naar de zonzijde aan de achterkant.

Parkeren is hier geen probleem want het gebouw beschikt over een grote, droge parkeerkelder waarbij 1 ruime parkeerplaats is ingetekend behorende bij dit appartementsrecht. Tevens is er een aparte, afsluitbare berging van ca. 10 m2.

Indeling:
Entree, ruime hal, de lift of trappartij brengt u op de verdieping.
Het gehele appartement is voorzien van een comfortabele vloerverwarmingsinstallatie, afgewerkt met een fraaie, grijze gietvloer. Er zijn 2 slaapkamers van ca. 11 en 13 m2, waarbij de 1e de beschikking heeft over een balkon van ca. 5 m2 aan de Noordzijde met omloop naar het balkon aan de Zuidkant behorende bij de woonkamer.
De 2e slaapkamer beschikt over een mooie, handgemaakte massiefeiken kast en is eveneens keurig afgewerkt.

Vervolgens een keurige toiletruimte met fonteintje en aansluitend een luxe badkamer met 2e toilet, een groot ligbad een fraai wastafelmeubel met natuurstenen bak en een afsluitbare doucheruimte.

De woonkamer is overweldigend door het grote glasoppervlak waardoor er, zelf in de winter, enorm veel licht is. De grote openslaande deuren zorgen ervoor dat u al vroeg in het voorjaar volop van de zon kunt genieten! De woonkeuken is bereikbaar vanuit de woonkamer maar ook vanuit de hal en uitgerust met een luxe keukenopstelling voorzien van inbouwapparatuur en is ca. 20 m2 groot. Ook hier de mogelijkheid naar buiten te gaan middels openslaande deuren naar een lekker balkon op het Zuiden met zicht op de grote tuin en omliggende villa’s.

Vraagprijs: € 595.000,- k.k.

Bijzonderheden:
Servicekosten € 405,- p/m incl. o.a. opstalverzekering, glasverzekering, tuinonderhoud, onderhoud lift, verlichting en schoonmaak algemene ruimtes.

Detail

Bijgewerkt op 23 oktober, 2018 om 14:23

  • Prijs: €550.000/k.k.
  • Woonoppervlakte: 94 m²
  • Kamers: 3
  • Bouwjaar: 2007