Catsstraat 52, Alkmaar

€1.250/per maand
  • Omschrijving
  • Details

Omschrijving

Bijgewerkt op 8 februari, 2021 om 14:31

Indien u in aanmerking wilt komen voor deze woning, willen wij u vragen zich vooraf geheel kosteloos in te schrijven op de website van Pinedo Makelaardij, zodat wij aan uw profiel kunnen zien of u in aanmerking komt voor de woning. Tevens blijft u zo op de hoogte van ons nieuwste aanbod. Wij ontvangen graag een e-mail zodra u de inschrijving heeft voltooid

Dit moderne 3-kamerappartement met eigen parkeerplaats, een ruim terras op het zuiden met uitzicht op de Oosterpark en op loopafstand van de binnenstad van Alkmaar gelegen in de prachtige nieuwe wijk (2017): ‘Spieghelbuurt’. Dit appartement is gelegen op de eerste etage en is luxe afgewerkt met o.a. een moderne badkamer en keuken, 2 slaapkamers en een fraai balkon. De eigen parkeerplaats ligt in de ondergelegen parkeergarage en er is een ruime eigen berging en gemeenschappelijke fietsenberging.

Indeling
Begane grond:
Algemene ingang, postbussen.

1e verdieping:
Entree, hal, meterkast, berging, zwevend toilet met fontein, ruime woonkamer met moderne open keuken v.v. inbouwapparatuur, grote schuifpuien die toegang geven tot het terras, nette badkamer met wastafel en inloopdouche, eerste royale slaapkamer, tweede slaap/werk kamer.

Buiten:
Ruim terras gelegen op het Zuiden!

Huurprijs:
Kale huurprijs: €1.250,00 euro per maand excl. g,w,e en gemeentelijke heffingen
Servicekosten: €25,00 euro per maand
Meubilering/stoffering: €25,00 euro per maand
Parkeerplaats: €50,00 euro per maand

Totale huurprijs: €1.350,00 euro per maand exclusief g,w,e en gemeentelijke heffingen

Aanvaarding:
Per direct

Bijzonderheden:
• Inzage inkomensgegevens
• Borg 1 maand huur
• Roken niet toegestaan
• Huisdieren niet toegestaan
• Minimale huurperiode is 12 maanden