Pinedo Makelaardij: uw partner voor beheer en vastgoedmanagement.

Het beheer van uw woning(en) kunt u bij Pinedo Makelaardij helemaal uit handen geven. Het in beheer geven van uw woning(en) wordt ook wel ‘vastgoedmanagement’ of ‘vastgoedbeheer’ genoemd. Pinedo Makelaardij verzorgt het vastgoedmanagement en beheer in Alkmaar en overige plaatsen in Noord-Holland voor particulieren, beleggers, woningbouwverenigingen en stichtingen. Echter, ook buiten Noord-Holland kan Pinedo Makelaardij u goed van dienst zijn op dit gebied.

U wilt het beheer van uw woning of bedrijfspand uitbesteden. Realiseer u van te voren goed dat u na de verhuur van uw woning of bedrijfspand, niet helemaal achterover kunt gaan leunen. Het begint pas echt op het moment dat de verhuur in is gegaan. U bent dan het eerste aanspreekpunt voor uw huurder, u zult mogelijk klachten van uw huurder moeten oplossen, gebreken moeten verhelpen of er kunnen mogelijk huurachterstanden ontstaan. Bij eventuele conflicten geniet uw huurder bovendien van vergaande wettelijke bescherming. Kortom, de verhuur van uw woning kan een flinke last worden. Zeker als u niet volledig op de hoogte bent van de wetgeving of als u in het buitenland verblijft. Pinedo Makelaardij neemt u die lasten graag uit handen door het beheer van uw woning of bedrijfspand van u over te nemen. Wij vormen de formele scheiding tussen verhuurder en huurder. Bovendien verzorgen wij o.a. de maandelijkse facturatie, de jaarlijkse huurverhoging, doen inspecties, bewaken de contracttermijnen en sturen bij gebreken technische dienst langs (onze eigen monteur of indien gewenst uw eigen monteur). Verhuren wordt pas echt zorgeloos als u kiest voor het beheerpakket van Pinedo Makelaardij.

Uw beheerzaken online inzichtelijk in het ‘verhuurdersportaal’

In ons verhuurdersportaal zijn al uw verhuur- en beheerzaken inzichtelijk. In dit online portaal heeft u o.a. inzage in het contract, inspecties van uw pand en de communicatie tussen uw huurder en Pinedo Makelaardij. Onze rapportages geven u bovendien extra inzicht in de financiële situatie van uw vastgoedportefeuille. Ook uw huurder krijgt een eigen omgeving in het online portaal. Naast hun huurgegevens vinden zij hier o.a. de mogelijkheid om onderhoudsmeldingen in te dienen. Ons team verwerkt deze dagelijks, terwijl de huurder én u de status via het portaal kunnen volgen.

Zorgeloos verhuren met de beheerpakketten van Pinedo

Onze volledige ontzorging heeft ertoe geleid dat wij inmiddels zijn uitgegroeid tot dé beheerexpert voor verhuurders in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Brabant, Zeeland en Overijssel. Wij beheren niet alleen panden van particulieren en bedrijven, maar ook van woningcorporaties, zorginstellingen en overheden. Wilt u ook zorgeloos verhuren? Kies voor het verhuur- en beheerpakket van Pinedo Makelaardij. Heeft u uw pand reeds verhuurd, dan kunt u ook kiezen voor een los beheerpakket. Voor de verhuurbegeleiding van bedrijfspanden gelden andere tarieven en condities. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte.

“Als woningbeheerder zijn wij 24/7 bereikbaar voor uw huurder!”

Download de brochure


Het verhuren van uw woning is een vak apart

Wanneer u uw woning wilt verhuren, krijgt u te maken met verantwoordelijkheid, wet- en regelgeving en onvoorziene situaties. Pinedo Makelaardij neemt het beheer of een deel daarvan uit handen. Met Pinedo Makelaardij als tussenpersoon pakt u het verhuren professioneel aan. Wij creëren een zakelijke verstandshouding tussen u als verhuurder en de huurder. Dit zorgt voor afstand en de juiste scheiding van belangen. Zo heeft u er geen omkijken naar en weet u zeker dat alles goed geregeld is, voor uzelf, maar ook voor uw huurders.

Pinedo Makelaardij regelt:

Beheer algemeen:

  • Maandelijkse bewaking en tijdige controle van de binnengekomen huur
  • Maandelijks doorstorten van huren naar de verhuurder
  • Afhandelen van betalingsproblemen en achterstanden
  • Uitvoeren periodieke inspecties

Administratief beheer:

  • Maandelijkse rapportages van het beheerobject (indien noodzakelijk)
  • Jaarlijks doorvoeren van de huurverhoging (indexering)
  • Bijhouden van de contracten en tijdig zoeken naar (een) nieuwe huurder(s)

Technisch beheer

  • Inschakelen van betrouwbare derde partijen bij reparaties
  • Controle en bewaking op de uitgevoerde werkzaamheden
  • Klachtenafhandeling met huurder(s)

Wilt u meer informatie over beheer en management van uw vastgoed in Alkmaar en/of overige plaatsen in Noord-Holland of direct een afspraak maken voor een kennismaking? Neem dan contact met ons op.