Pinedo Makelaardij: uw betrouwbare partner op het gebied van aankoop, huur, verhuur en beheer

Als u een nieuw huis wilt kopen óf een woning wilt verkopen, huren of verhuren, dan is dat vaak de start van een nieuw begin. U gaat bijvoorbeeld emigreren, start met een nieuwe baan, gaat samenwonen of er is een kindje op komst. Het kopen, verkopen of verhuren van een woning is daarom een spannende aangelegenheid waar u wel wat professionele hulp bij kunt gebruiken. Pinedo Makelaardij is sinds de oprichting door Joshua Pinedo in 2006 via mond-tot-mondreclame uitgegroeid tot een van de grootste spelers op de huur- en koopmarkt van Alkmaar en omgeving.


Hoe het begon

In 2006 startte Joshua Pinedo op een zolderkamertje Pinedo Makelaardij. Met inmiddels ervaring in de makelaardij en de benodigde papieren rondom wet- en regelgeving op zak, koos hij ervoor om zich te specialiseren in de huurmarkt. In het aan de Oudegracht in Alkmaar gevestigde makelaarskantoor zijn, naast Joshua, inmiddels diverse medewerkers werkzaam. Pinedo Makelaardij heeft als deskundige partner op het gebied van huur, verhuur, aankoop en vastgoedbeheer een betrouwbare naam opgebouwd.

U wilt een woning huren?

Op zoek naar een huurwoning? Kijk dan tussen ons actuele aanbod van huurwoningen op deze website.

U wilt een woning verhuren?

Uw huis verhuren is een vak apart. Denk bijvoorbeeld aan de strikte wet- en regelgeving die huurders in Nederland beschermt. Maar er is meer waar u aan moet denken, zoals veranderingen in uw verzekeringen en belastingen. Naast het geven van advies over wet- en regelgeving rondom verhuren nemen we ook het beheer tijdens de gehele verhuurperiode graag uit handen. Zo houden we contact met de huurder(s) en incasseren we maandelijks de huur. Ook zorgen we voor de klachtenafhandeling en inlossing van betalingsachterstanden. Pinedo Makelaardij is doorlopend op zoek naar huurwoningen voor diverse geselecteerde kandidaten, van particulieren en starters, tot expats en bedrijven.

Meer informatie over het verhuren van uw woning via Pinedo Makelaardij.

U wilt een woning kopen?

De aankoop van een woning is een grote stap. Het is daarom raadzaam om een aankoopmakelaar in te schakelen. Als aankoopmakelaar behoedt Pinedo Makelaardij u voor valkuilen en wordt u volledig begeleid bij het aankoopproces. Wanneer u een woning wilt kopen in Alkmaar of een andere plaats in Noord-Holland dan begeleiden wij u graag bij een 2e bezichtiging en de onderhandelingen.  Ook in de huidige markt staat u als koper sterker met een aankoopmakelaar en profiteert u van professionele aankoopbegeleiding bij het kopen van uw woning!

Meer informatie over het kopen van een woning via Pinedo Makelaardij.


Ons team

Joshua Pinedo

Joshua Pinedo

Eigenaar/makelaar

Michelle Grandiek

Michelle Grandiek

Makelaar

Inge Groet

Inge Groet

Office Manager binnendienst

Jacqueline Smit

Jacqueline Smit

Medewerker vastgoed beheer

Sanne Doornekamp

Office Manager verhuur & beheer

Faye Souverein

Commercieel binnendienst medewerker

Aafke Pinedo

Administratief Medewerker

Lauri Tiedink

Office Manager Verhuur & Beheer

Mart Verbeem

Mart Verbeem

Technische Dienst

Cor van der Zee

Cor van der Zee

Technische Dienst

user

Zsanett Bota

Social mediamanager