Beleggen in vastgoed: geld verdienen met huuropbrengst én waardestijging

Eigenaar worden van een huis of een aantal woningen en vervolgens verhuren in de regio Alkmaar kan erg lucratief zijn. In deze tijd waarin het niet meer loont om geld op de bank te hebben staan en beleggen op de beurs altijd risicovol is, kan uw geld beter geïnvesteerd worden.

Heeft u interesse, dan nodigen wij u uit voor een introductiegesprek. Hierin bespreken we uw wensen en geven we u advies over waarin u het beste kunt investeren. Hierbij staat de verhuurbaarheid centraal en selecteren we de best verhuurbare objecten. Daarbij houden we ook rekening met het onderhoud op lange en korte termijn en zetten wij in op een rendement van minimaal 4% of hoger.


Pinedo Makelaardij is uw aanspreekpunt bij zowel aankoop en verhuur

De aankoopservice van Pinedo Makelaardij is gespecialiseerd in het aankopen van objecten als rendabele investering. We beoordelen allereerst of het beoogde object rendabel is middels een speciale rendementsberekening. Door onze jarenlange ervaring op de huizenmarkt in Alkmaar en overige plaatsen in Noord-Holland weten we precies welke objecten u het beste rendement opleveren in de toekomst. En wanneer u dat object wilt verhuren dan kunnen wij het beheer of een deel daarvan uit handen nemen. Zo heeft u er geen omkijken naar en weet u zeker dat alles goed geregeld is, voor zowel verhuurder als huurder.

Meer informatie over het beleggen in vastgoed in Alkmaar en/of overige plaatsen in Noord-Holland of direct een afspraak maken voor een kennismaking? Neem dan contact met ons op.