Gedempte Turfhaven 48

Hoorn

Beschikbaar

Omschrijving

Op een fantastische locatie in het hart van de bruisende binnenstad van Hoorn met breed aanbod van winkels en horeca, treft u dit ruime bedrijfspand aan. Het bedrijfspand is voorzien van een lichte ruimte welke de beschikking geeft tot een keukenblok, tweede ruimte, inpandige berging en eigen toiletruimte. Op korte loopafstand van de bedrijfsruimte treft u o.a. het treinstation van Hoorn en het nieuw aangelegde stadsstrand. Daarnaast is Hoorn gelegen nabij de Rijksweg A7 met een goede ontsluiting richting Amsterdam.

Begane grond: VVO 105 m2

Indeling
Begane grond:
Entree, winkelruimte met veel lichtinval ter grootte van 77m2, doorloop naar de hal welke toegang geeft tot een eigen toiletruimte met douche voorziening, keuken met simpel keukenblok, tweede ruimte, inpandige ruimte.

let op! Op de foto’s kunt u zien dat er een houten schot staat na de entree. Dit schot is geplaatst voor de verbouwing welke inmiddels is afgerond. De volledige voorpui is gerenoveerd. Dit schot wordt nog verwijderd.

Totale huurprijs: € 1.995,00 per maand excl. BTW.

Aanvaarding:
In overleg

Indexering:
Jaarlijks op 1 januari op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100) met dien verstande dat het in artikel 17.1 van de algemene bepalingen genoemde basisjaar “2006=100” voor het prijsindexcijfer wordt gewijzigd in “2015=100”.

Model overeenkomst:
Model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in januari 2015 vastgesteld.

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting.

Huurtermijn:
Voorkeur: Contractduur van 5 jaar plus 5 jaar.

Kenmerken

Plaats
Hoorn
Postcode en plaats
1621 HG Hoorn
Prijs
€1995 p/m.
Status
Beschikbaar
Object soort
Winkelruimte
Woonoppervlakte
136m²

Bezichtiging aanvragen

Blijf op de hoogte van ons aanbod

Wil je automatisch op de hoogte blijven van woningen die aan jouw eisen voldoen? Schrijf je dan gratis in!