Maak gebruik van een aankoopmakelaar bij het kopen van een woning

U heeft uw droomhuis gevonden of misschien nog niet, maar u weet al wel precies hoe de woning eruit moet zien. In beide gevallen loont het om een aankoopmakelaar in te schakelen. Pinedo Makelaardij behoedt u voor emotionele beslissingen en zorgt ervoor dat u tijdens het kopen van een woning met beide benen op de grond blijft staan.


De kosten van een aankoopmakelaar bij het kopen van een woning

Wanneer u een woning wilt kopen in Alkmaar of een andere plaats in Noord-Holland dan betaalt u ons een vast bedrag van € 1.750,-  incl. 21% btw * + 10% (incl. 21% btw) van het verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijk lagere aankoopprijs. Het is daarmee een gezamenlijk belang dat het verschil tussen de vraagprijs en aankoopprijs zo groot mogelijk is. U bespaart daarmee altijd geld en u profiteert van professionele aankoopbegeleiding bij het kopen van uw woning!

Onze aankoopbegeleiding bij het kopen van een woning bestaat uit:

  • Vrijblijvend hypotheekgesprek
  • Begeleiding 2de/3de bezichtiging
  • Prijsadvies/marktonderzoek
  • Onderhandeling(en)
  • Eventuele begeleiding bouwkundige keuring
  • Beoordeling voorlopige koopakte en overige stukken
  • Verdere afhandeling t/m de notaris

* Dit basistarief is op basis van begeleiding van 3 biedingen. Mochten we er onverhoopt niet in slagen om binnen 3 x bieden een woning voor u aan te kopen, maar u wilt wel van onze dienstverlening gebruik blijven maken, zijn wij genoodzaakt ons tarief aan te passen naar 1% incl. 21% btw van de aankoopsom.

Ook voor een scherp hypotheekadvies schakelt u snel via Pinedo Makelaardij

We werken samen met een onafhankelijke hypotheekadviseur, Loeischerp hypotheken. Zij zijn gevestigd in hetzelfde kantoorpand als Pinedo Makelaardij. Zo schakelt u snel van het kopen van een woning naar de (eventueel) benodigde financiering ervan tegen de allerbeste condities. U weet snel waar u aan toe bent. Heeft u al een offerte liggen? Dan gaan zij graag de uitdaging aan om u een nog scherpere offerte aan te bieden.

Meer informatie over het kopen van een woning in Alkmaar of een andere plaats in Noord-Holland via onze aankoopservice of direct een afspraak maken voor een kennismaking? Neem dan contact met ons op.